Читател на Plovdiv24.bg реши да сподели за проблем, свързан с паркирането

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg реши да сподели за проблем, свързан с паркирането
Коментари Харесай

Читател: Да станеш за срам за 2 лева

Читател на  Plovdiv24.bg реши да показа за проблем, обвързван с паркирането в " Синя зона " и по-конкретно със прекъсване на кръстовище в Пловдив. Конкретно става въпрос за следния проблем:

Как можеш да станеш за позор за два лв.. Много просто. Да спреш пред знака за " синя зона " и да си на по-малко от 5 метра от кръстовище, като по този начин нарушаваш един закон и една разпоредба и то за колосалната сума от 2 лв.. Срам, позор, позор!

Срамът е още по-голям, тъй като очевидно сме от ръководещите в града или най-малко някой към върхушката, тъй като знаците за принадлежност, очевидно възпират органите да глобяват!!! Ами да! Та нали това е кварталът на недосегаемите! А улицата е празна, а общината е банкрутирала и желае помощ от бюджета!!! Докога България ще е страната на богоизбраните?

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР